Workshop op het Magneet Festival

door onder Overige
Kenmerken: , ,

Kom je ook kaas maken en proeven in Amsterdam Oost?

Wil je Vegetus een keer live in actie zien? Dat kan! Komende zondagmiddag, 2 september, geeft Martine namelijk samen met een andere kookgek (niet David, die houdt vooral van eten, niet van koken) een korte workshop veganistisch kaas maken op het Magneet Festival in Amsterdam Oost. Het is een prachtige locatie en ik vind het heel leuk dat we hiervoor gevraagd zijn. Kom jij ook kijken?

Wat gaan we doen?

We leggen van alles uit over de mysterieuze ingredienten van veganistische kaas zoals rejuvelac, miso en edelgist en laten zien hoe je thuis hele lekkere kaas kunt maken van cashewnoten. Tijdens de workshop gaan we twee of drie kaasrecepten demonstreren, in ieder geval de heerlijke cashew mozzarella van Miyoko Schinner en misschien ook haar recept voor fondue. Natuurlijk zal er volop gelegenheid zijn om vragen te stellen en (misschien wel het belangrijkste) om de kaas te proeven.

Wanneer is het precies?

De workshop begint waarschijnlijk om 16:00. We hebben het heel kort van tevoren geregeld, dus de tijd kan misschien nog een beetje veranderen. Houd deze pagina in de gaten om te weten hoe laat we precies beginnen en waar op het festivalterrein de workshop zal zijn.

Wat kost het?

Om bij de workshop aanwezig te kunnen zijn, moet je een toegangskaartje hebben voor het Magneet Festival. Dit kost €10 voor een hele middag en avond. Kijk onderaan deze pagina voor het voorlopige programma van 2 september. Er zijn allerlei leuke, inspirerende en gezondheidsbevorderende activiteiten. De kaasworkshop zelf is gratis, al vragen wel we een kleine vrijwillige bijdrage voor de ingrediënten van de kaas die je mag proeven.

Misschien tot zondag!

Edit

De workshop begint om 17:00 niet 16:00, zoals hierboven staat!

Schrijf een reactie