Workshops en presentaties

Workshops

Kookdemo Veggiefair

Een vegan kookworkshop voor je verjaardag, vrijgezellenfeestje, buurtcentrum, bedrijfsuitje of gewoon zomaar? Ik verzorg workshops die precies aansluiten op jouw wensen. Zelf plantaardige gebak, kaas en vleesvervangers maken, of wil je gewoon een heerlijke high tea of driegangendiner koken? Het kan allemaal!

De workshops zijn zowel geschikt voor beginners als ervaren vegans. We gaan gezellig samen aan de slag in de keuken, je mag al je vragen stellen en je gaat lekker volgesmikkeld weer naar huis.

Ik organiseer ook zelf workshops waar je je voor kunt inschrijven via deze webwinkel (klik!). Houd daarvoor ook onze Facebook facebookpagina in de gaten.

Details

Kosten: € 35,- tot € 65,- per deelnemer. Afhankelijk van het thema, de locatie en het aantal deelnemers.

Aantal deelnemers: tussen 5 en 15

Locatie: in mijn workshopruimte in Zaandam, bij jou thuis of in een ruimte die jij hebt geregeld.

Stuur een mailtje naar contact(at)vegetus.nl om contact op te nemen.


“Martine van Haperen heeft op Veggie Fair en VegFestNL kookdemonstraties en lezingen gegeven. Het publiek genoot enorm van haar optreden. Door haar open en plezierige houding ontstond een interactief geheel waarin menigeen de kennis van de vegan lifestyle kon verdiepen. Martine is dan ook een ware deskundige op het vlak van gezond en verantwoord leven als veganist. Ook in de communicatie voor en achteraf was het een feest om samen te werken met deze ware professional.” Christine Burgemeester, Directeur Vegetafel & Vegenement


Proeverij, lezing en/of kookdemo

Presentatie VegFest NL

Wil je een activiteit organiseren voor een grote groep mensen, zoals bij een festival, themadag of congres? Ik verzorg naar wens een proeverij van heerlijke vegan hapjes, een informatieve lezing over plantaardige voeding, kookdemonstratie of een combinatie daarvan. De exacte thematiek en inhoud kan in overleg worden bepaald.

Details

Kosten € 400,- à € 600,- afhankelijk van de benodigde voorbereiding.

Aantal deelnemers: 50-100 (andere aantallen ook mogelijk in overleg)

Locatie: in een zaal of openluchtlocatie naar keuze.

Stuur een mailtje naar contact(at)vegetus.nl om contact op te nemen.

Eerdere activiteiten