Workshops en presentaties

Een vegan kookworkshop voor jouw feest, keukenbrigade of team building? Ik verzorg workshops op maat, aansluitend op jouw wensen. Zelf plantaardige gebak, kaas en vleesvervangers maken, of wil je een heerlijke high tea of driegangendiner koken? Het kan allemaal! De workshops vinden plaats in jullie eigen keuken of op een locatie naar keuze en kunnen worden aangepast aan het kennis en ervaring van de deelnemers, van beginner tot ervaren chef.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

vegan kookworkshop

"Martine van Haperen heeft op Veggie Fair en VegFestNL kookdemonstraties en lezingen gegeven. Het publiek genoot enorm van haar optreden. Door haar open en plezierige houding ontstond een interactief geheel waarin menigeen de kennis van de vegan lifestyle kon verdiepen. Martine is dan ook een ware deskundige op het vlak van gezond en verantwoord leven als veganist. Ook in de communicatie voor en achteraf was het een feest om samen te werken met deze ware professional." Christine Burgemeester, Directeur Vegetafel & Vegenement


Workshop vegan kaas maken

Veganistische kaas? Het bestaat, en je kunt het zelf maken! In deze workshop leer je alle ins en outs van smaakmakers, bindmiddelen en technieken. We maken zowel snelle makkelijke kaasjes als stoere gefermenteerde kazen, zoals cashewfondue, kaassaus op basis van groente, stevige kaas en roomkaas. Na afloop krijgt je per e-mail een boekje met alle recepten en informatie.

Vegan borrel feestje

Workshop seitan maken

Seitan is een zeer veelzijdige vleesopvolger op basis van tarwe. In deze workshop leer je de lekkerste worsten, roerbakstukjes, ribs en burgers te maken. Na afloop krijg je alle recepten in de mail. Na deze workshop koop je misschien wel nooit meer een kant-en-klare vleesvervangers!

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop seitan maken

Kookworkshop en team building

Gaat jouw team de uitdaging aan om een heerlijke duurzaam buffet op tafel te zetten? Tijdens deze workshop leren jullie beter samenwerken door taken te verdelen en gebruik te maken van de kwaliteiten in het team. Je wordt creatief uitgedaagd en leert je collega's op een nieuwe manier kennen. Deze workshops worden gegeven in samenwerking met expert in verandermanagement en procesbegeleiding.

Vraag een offerte aan.

Proeverij, lezing en/of kookdemo

Festival, themadag of congres? Ik verzorg naar wens een proeverij van heerlijke vegan hapjes, een informatieve lezing over plantaardige voeding, kookdemonstratie of een combinatie daarvan. De thematiek en inhoud kan in overleg worden bepaald.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Seitan kookdemo (foto credit Dung Truong)