Vegan koek, snoep en chips

door onder Cake en gebak, Hapjes
Kenmerken: ,
Vegan koek, snoep en chips Ik zie op forums regelmatig berichtjes van beginnende vegans die bang zijn dat ze als veganist niks meer kunnen snoepen of snacken. Gelukkig valt dat reuze mee, als je maar weet waar je naar moet zoeken. Daarom heb ik deze post gemaakt, met een overzicht van vegan koekjes, snoep en hartige tussendoortjes. De meeste producten kun je vinden in de supermarkt, maar ik heb er ook een paar typische biowinkel producten bij gezet die bijzonder lekker zijn. Heb je al genoeg koek en snoep gegeten? Kijk dan naar mijn overzicht van kant-en-klare maaltijdproducten. Neem ook eens een kijkje op de veganisme wiki en onze product review website voor een nog uitgebreider overzicht van vegan producten. Deze lijst is bij lange na niet volledig. Er is nog veel meer vegan lekkers te vinden. Zet je tips in de comments onder aan de pagina. Let op, want de ingrediënten van producten kunnen veranderen (en ik kan natuurlijk fouten maken), dus check ook altijd zelf even de verpakking om zeker te weten dat het vegan is en stuur bij twijfel een mailtje aan de fabrikant.

Gebak

 • Apfelstrudel uit de diepvries (verschillende merken, o.a. AH, Jumbo en Aldi)
 • Luxe koeken en gebak van Bakkerij Verbeek (bij biowinkels)
 • Jumbo spijsbroodjes, abrikozenflappen en appelbroodjes.
 • Everfresh dadel-pecan cake en stemginger cake (o.a. bij Jumbo)

Koekjes

Voor bij de koffie of thee

 • Lu Robuuste koeken met chocola en nootjes
 • Oreo's original (deze bevatten vroeger melk, maar nu zijn ze vegan)
 • Punselie stroopkoekjes
 • Oat cookies cranberry (bij AH)
 • Merba Apple Pie cookies (o.a. bij Jumbo en Xenos)
 • Country cookies en amandelkoekjes in een rol (o.a. bij AH)
 • Koffiewafels (bij AH)
 • Verkade Nizza kokos- en kaneelbiscuitjes
 • Pally biscuits, verschillende smaken
 • Digestive bisquit (verschillende merken)
 • Lotus koffieleutjes
 • Bio-Today koeken, verschillende soorten (o.a bij AH)
 • Smaakt cranberry koeken (o.a. bij AH)
 • Goedkope krakelingen in een zak (verschillende merken, vaak wel mogelijk dierlijke e-nummers)
 • Luxe ontbijtkoek zoals Peijnenburg Overheerlijk Belgische Chocolade of Appel&Kaneel
 • Speculaas (sommige soorten, check de ingrediënten)
 • Koekjes van Billy's farm, o.a. stroopwafels (bij biowinkels)

Voor tussendoor

 • Liga Evergreen original (meerdere smaken)
 • Rijstwafels met pure chocola, verschillende merken (o.a. bij Lidl)
 • Liga Babybiscuit
 • Liga fruitkick (meerdere smaken, let op de 'crisp' smaken zijn niet vegan)
 • Lu Time Out granenbiscuit
 • Jüstnüts repen, meerdere smaken
 • Nakd repen, alle smaken (o.a. bij AH To Go)
 • Ontbijtkoekrepen (verschillende merken, let op honing)
 • Sesamcrackertjes (verschillende merken, let op honing)

Chocolade

 • Pure chocolade (veel verschillende merken, check de ingrediënten)
 • Maître Mathis rijstmelkchocolade (o.a. bij AH)
 • Bonvita rijstmelkchocola, inclusief witte chocola en Bonbarr repen (bij biowinkels)
 • Verkade chocola met gekaramelliseerde amandelen
 • AH puur&eerlijk pure chocola met hazelnoot en AH Delicate pure chocola met hazelnoot
 • Ritter Sport Marsepein chocolade
 • Swiss Noir met nootjes, verschillende smaken (o.a. bij AH)
 • Tony Chocolonely pure chocola met pepernoten en pure chocola met sinaasappel en rozemarijn
 • Lonka Sinassnippers, Banaantjes, Bosvruchten Krakelingen en ander snoepgoed
 • Ferrero Mon Cheri
 • Fair Trade after dinner mints (Bij wereldwinkels en sommige supermarkten)
 • Bonroyaal after dinner mints (bij Aldi)
 • AH basic kersenbonbons
 • Jacques pure pindarotsjes (o.a. bij AH)
 • Belvas Flaked Truffels, Chocolate sensations en Brut de Noir (o.a. bij Ekoplaza)
 • Take It 'Bros' pure chocola (bij Action)

Snoep

 • Look-O-Look zure matten en ander snoep met een zuur laagje
 • Goody Good stuff zure mix, colaflesjes, perziken, kersen en beertjes (o.a. bij Jumbo en AH)
 • Trolli Bizzl mix met vegan logo (bij Lidl)
 • AH huismerk Zoete Beesten en Sluwe Sleutels
 • Haribo Dragibus, Vrolijke Drop Salmiak, Zure bommen en Zoute bommen
 • Redband Aardbeien
 • Katja zure sticks
 • Fruit cubes, classic en bessenmix (bij AH)
 • Fruittella Dummies
 • All the best lollies en dropyoyo's (o.a. bij AH)
 • Napoleon ballen, verschillende smaken
 • Chupa-chups lollies, verschillende smaken
 • Look-O-Look salmiakknotsen
 • Mentos dessertmint kussentjes en pepermunt ballen
 • Zonnatura drop
 • Italiano Siciliaanse zachte dropstaafjes
 • Venco droprondo's
 • Candy Tree dropslierten zoet en zout (bij biowinkels)
 • Katja Sallos harde drop, verschillende smaken
 • Klene suikervrije salmiakballen
 • Tic Tac, verschillende smaken
 • Fisherman's friend, alle smaken
 • Ricola kruidenpastilles, verschillende smaken
 • Fresh Life suikervrije pastilles in cola en drop smaak (bij Aldi)
 • AH huismerk fruit kauwgom en mint kauwgom
 • Stimorol kauwgom, alle smaken behalve de 'center filled' varianten
 • Freedent kauwgom, verschillende smaken

IJs

 • Sorbetijs van verschillende merken (check de ingrediënten)
 • Swedish Glace soja-roomijs vanille en framboos (o.a. bij AH en Jumbo)
 • Professor Grunschnabel ijs (verschillende supermarkten, check de website voor verkooppunten)
 • Kokosijs (o.a. bij Jumbo en Aldi)
 • Fruit-waterijsjes, bijvoorbeeld van Festini of Hero (check de ingrediënten)
 • Rijstmelk 'magnums' van Bonvita (bij biowinkels)
 • Wafeltjes en hoorntjes van verschillende merken

Chips

 • Naturelchips (aardappelchips en tortillachips, bijna alle merken)
 • AH groente crisps en gekleurde aardappel crisps
 • Croky (verschillende smaken, o.a. bolognese, paprika thai style, pepper, paprika)
 • Kettle Chips (meerdere smaken, o.a. sea salt, balsamic vinegar, Rosemary & Garlic en Crushed Black Pepper)
 • AH Kronkels paprika (een soort 'wokkels', helaas bevatten Wokkels van Smiths tegenwoordig e-nummers die vaak dierlijk zijn)
 • Pringles (o.a. paprika)
 • Millies pindaknabbels en AH pindaflips
 • Pom-Bär
 • Tortilla chips naturel (meerdere merken)
 • Cassave kroepoek (meerdere merken)
 • Emping (meerdere merken)
 • Popcorn (meerdere merken en soorten)

Zoutjes en borrelnootjes

 • Japanse mix (verschillende merken, let op melk en E120)
 • Zoute sticks (meerdere merken)
 • AH Trio zoutjes
 • Borrelnootjes (verschillende merken, let op de ingrediënten)

Crackers

 • Haust crackertjes
 • Lu minicrackers
 • Van der Meulen glutenvrije rice toast
 • Wasa delicate thin crisp

Sinterklaas

 • Kruidnootjes, Bolletje en verschillende andere merken
 • Plus huismerk pure chocolade kruidnoten
 • Pure chocoladeletters, verschillende merken
 • Tony chocolonely pure chocoladerepen en chocoladeletters met pepernoten
 • Chocolade kikkers en muizen met fondantvulling, verschillende merken
 • Lonka sinas stafjes
 • Marsepeinaardappeltjes, verschillende merken
 • Marsepeinstaaf met chocoladecouverture, verschillende merken (o.a. bij AH)
 • Billy's farm taaitaai (o.a. bij biowinkels)
 • Speculaas, verschillende merken (check de ingrediënten!)
 • 56 Reacties

  WES
  30-9-2014

  Punselie's ! (top koekjes) En Lays Joppie Saus kan geloof ik ook..

  Martine
  30-9-2014

  De Punselie's staan er al tussen. ;) De Lays Joppie bevatten dacht ik één of ander melk-ingrediënt, maar ik zal de verpakking checken als ik ze zie liggen in ze supermarkt.

  Daniëlle
  30-9-2014

  Woah, is Mon Cheri vegan? Tof! Over 1,5 week vier ik mijn verjaardag voor vrienden en ik wil (net als vroeger) snoepzakjes maken om mee naar huis te nemen. Die Mon Cheri's gaan er zeker in!

  Martine
  30-9-2014

  Ja echt! Leuk idee om van die ouderwetse traktatie snoepzakjes te maken. Van Goody Good Stuff zijn er uitdeelzakjes, en Napoleons kunnen erin. Ik dacht dat Dummies in zo'n doosje ook vegan zijn, maar dat moet ik nog even checken. Ga je er ook een speeltje bij doen, zoals een opschrijfboekje of fluitje ofzo? Dat vond ik vroeger als kind altijd het leukst.

  Daniëlle
  30-9-2014

  Ja, zeker doe ik er een speeltje bij! Vorig jaar had ik een toetertje en een stempel in het zakje gedaan. Ik weet nog niet wat ik er dit jaar bij wil doen. Ik ga kijken of dummies vegan zijn, die zouden perfect zijn voor in zo'n uitdeelzakje. De Goody Good Stuff uitdeelzakjes zijn ineens weg bij 'mijn' Jumbo, eens kijken of ik ze nog ergens kan vinden.

  Bonnie
  30-9-2014

  Wat een fijne lijst! Ik heb nog lang niet alles geprobeerd/gezien in de winkel. En die snoepzakjes klinken superleuk. :)

  w.
  30-9-2014

  Ik ben totaal geen snoeper maar omdat je weet dat veel niet kan ga je zoeken, wat kan wel. Dit lijstje had ik dus niet moeten hebben toen ik net vegan werd.. En toen kocht ik dus juist snoep/koek omdat ik weet iets vond wat WEL kon. Of zin hebt in koek met chocolade en gefrustreerd alle pakken terug moeten leggen na het lezen van het woord: melk.. was wel balen. Ik dit lijstje straks maar eens op mijn telefoon zetten als ik weer zo'n aanval heb.. haha.. Ook de kauwgom ga ik eens onder de loep nemen, die ik nu heb is dus niet plantaardig (dat wist ik echt niet).. oeps.. dan maar een paar centen meer betalen en het met een iets beter gevoel eten.

  Danielle
  30-9-2014

  Superhandig die lijst, zeker voor iedereen die nog niet zo bekend is met al die producten die kunnen in een supermarkt. Dankjewel!

  w.
  1-10-2014

  correctie: Deze week andere kauwgom gehaald, net even de ingredienten gecheckt en die is dus wel plantaardig! Jet-gum white (lidl)

  Martine
  1-10-2014

  Thanks Willeke! Ik ga ernaar kijken.

  Judith
  1-10-2014

  Hoi! Helaas zijn de oreo's en de pringles naturel geen vegan (meer). Oreo bevat wei poeder en pringles naturel heeft het recept aangepast. :( staat ook geen vegan vinkje meer bij de nieuwe bussen... Wel een hele leuke lijst! Top!

  Martine
  1-10-2014

  Hoi Judith, jij bent de eerste van wie ik dit hoor. Ik ga het even checken. In de tussentijd zet ik een vraagtekentje achter de producten die je noemt. Dankjewel voor de feedback!

  Sanne
  1-10-2014

  Hee Martine! Wat een onwijs leuk en handig lijstje! Ik vind het inderdaad steeds meer meevallen wat er allemaal wél vegan is. Eigenlijk ging ik er dus vanuit dat het mega zoeken werd en dat snoep en koeken nu verleden tijd waren, en als ik op visite ben is dit ook vaak zo. Maar als ik gewoon in de supermarkt goed zoek, is er echt wel wat te vinden, zie ik aan je lijstje! Ik denk dat het ook komt dat ik dit denk, doordat ik het idee heb dat het vaak als 'speciaal' wordt gezien en gemaakt als een product vegan is. Daardoor was ik een aantal keer ook geneigd om duurdere producten te kopen, terwijl het bij de Aziatische supermarkt bijvoorbeeld ook gewoon te koop is, voor veel minder geld (al is het dan vaak niet biologisch, dat is geloof ik meestal wel een verschil). Snap je wat ik bedoel? Het lijkt alsof er wordt ingespeeld op het idee dat niet veel producten vegan zijn, door er de nadruk op te leggen dat iets vegan is, en het daardoor ook meer kan kosten. Ik hoop niet dat ik al te negatief klink! En het komt vast en zeker doordat ik zelf ook dacht dat het vet lastig was/soms nog is om vegan producten te vinden. Maar dit is gewoon iets dat me een beetje is opgevallen de laatste tijd. Als je er anders of hetzelfde over denkt, hoor ik dat graag! :) Ik heb vandaag trouwens voor het eerst Goody Good Stuff zure mix geproefd, hmm! En ik heb de Tony's special edition Puur Sinaasappel Rozemarijn geproefd, heerlijk! Echt een aanradertje ;) (te koop bij o.a. Marqt). (en ohh, ik kende de Tony's met pepernoten nog niet!) Toen ik je reactie las op mijn blogberichtje over meer inspiratie voor recepten en andere vegan-gerelateerde zaken, dat ik me dan kan inschrijven voor de VeganChallenge. Heb ik gelijk gedaan! En het emailtje dat ik daarvan ontving vond ik ook erg leuk, over dat ik elke dag een mailtje ontvang met een dagmenu, vegan tips, makkelijke recepten en een bijgehorend boodschappenlijstje. Dankjewel voor de tip! (Ohja Martine, omdat ik zo veel aan je tips en je berichtjes heb gehad de afgelopen maand en het gewoon heel leuk vond om met je te kletsen over en weer, heb ik mijn blogberichtje van vandaag aangepast en jou er nog even in genoemd, samen met Daniëlle van Plantaardigheidjes!) Liefs

  Martine
  1-10-2014

  Haha, graag gedaan hoor Sanne, ik vind onze briefwisseling in blogcomments ook heel leuk! :-) Wat je zegt is mij ook opgevallen: vegan dingen zijn vaak of heel duur, omdat ze 'speciaal' zijn of heel goedkoop, omdat plantaardige ingrediënten uiteindelijk vaak toch goedkoper zijn dan dierlijke.

  Cindy
  9-10-2014

  Allereerst super bedankt voor deze lijst, dat maakt een ronde maken in de supermarkt een stuk gemakkelijker! Wel een vraagje over de paprika wokkels van Lays. Bestaat die wel? Bedoel je niet van Smiths? Al eerder zag ik iemand aangeven dat deze vegan zouden zijn, maar de smaakversterker dinatriuminosinaat zit erin (E 631). En naar mijn weten is dat van dierlijke afkomst ....

  Martine
  10-10-2014

  Hoi Cindy, dankjewel voor de oplettendheid! Smiths is een merk van Lays. Ik heb net in de winkel op een zak Wokkels gekeken en er zaten inderdaad twee e-nummers in die vaak dierlijk zijn. Ik vraag me af of ze het recept hebben veranderd, want eerder was dat voor zover ik weet niet zo. Gelukkig zijn de 'wokkels' van AH huismerk die op de foto bovenaan staan nog wel vegan. Ik ga de lijst aanpassen.

  Denise
  3-1-2015

  Harbio vrolijke drop Salmiak versie ook vegan. En pepermunt ballen van mentos ook.

  Martine
  3-1-2015

  Thanks Denise! Ik zet ze erbij.

  Ayla
  5-2-2015

  Hoi! Wat een ontzettend fijn lijstje! Ik vroeg me af of je zeker weet dat Red band aardbeien vegan zijn? Ik had namelijk een tijdje geleden een mailtje van ze ontvangen waarin stond dat deze niet veganistisch waren vanwege “dierlijk houtskool dat gebruikt werd tijdens de raffinage van de suiker”.

  Martine
  5-2-2015

  Hoi Ayla, de ingrediënten van de aardbeien zijn vegan, maar ik heb niet gecheckt of er dierlijke hulpstoffen gebruikt zijn bij de productie. In Europa wordt voor zover ik weet geen dierlijke kool gebruikt bij het zuiveren van suiker, dus het verbaast me dat de suiker in Redband snoep op deze manier gezuiverd zou zijn.

  Edit, ik heb antwoord van Redband: 'Dierlijke kool KAN een hulpstof zijn bij de raffinage van suiker. Dit hebben we vermeld omdat we er niet van beschuldigd willen worden onjuiste informatie te verstrekken. We weten echter niet of dit ook gebruikt wordt door onze leveranciers. We willen alleen aangeven dat dit een mogelijkheid is!'

  Aangezien suiker raffinage in Europa dus vrijwel altijd vegan is, ga ik ervan uit dat de snoepjes helemaal vegan zijn.

  Diana
  24-2-2015

  Handig lijstje! De truffels van Belvas zijn niet vegan hoor... daar zitten helaas melkproducten in.

  Martine
  24-2-2015

  Hoi Diana, de truffels van Belvas zijn sinds kort wel vegan, inclusief zonnebloem keurmerk van de Vegan Society. Ga maar eens kijken bij Ekoplaza ;-)

  Diana
  5-3-2015

  Dat is goed om te weten, bedankt! Ik werk bij Ekoplaza, dan zijn we zeker nog niet door de 'oude' voorraad heen... ik hou het in de gaten!

  gisela
  18-3-2015

  De zoete oerwoud drop van de Plus is ook vegan! :)

  Martine
  18-3-2015

  Dankjewel voor de tip Gisela! Kun je me misschien een lijstje met de ingredienten sturen, dan kan ik het voor de zekerheid nog even checken en dan aan de lijst toevoegen.

  marina
  25-5-2015

  vanmiddag gewapend met lijstje van deze site de supermarkt ingedoken, en zit nu aan de Venco drop rondo's, wist niet dat er zoveel mogelijk was, dank je wel hier voor, nu zoek ik alleen nog iets van gebak dat heb ik nog niet kunnen vinden groetjes Marina

  Martine
  26-5-2015

  Hoi Marina, fijn dat je lekkere dingen hebt gevonden met onze lijst! Gebak is inderdaad lastig nog. Veel supermarkten hebben vegan apfelstrudel uit de diepvries, en sommige biowinkels hebben wat vegan zoetigheden op de broodafdeling, maar verder is er (nog) niet zo veel. In de meeste grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Den Bosch, Breda, Nijmegen) zitten wel winkeltjes die vegan gebakjes verkopen. Als je daar niet in de buurt woont, zou je ook eens aan lokale bakkers en patisseries kunnen vragen of zij iets maken wat vegan is. Ken je onze andere site Gewoon Vegan al? Daar komen nog veel meer handige producten op: https://gewoonvegan.nl/

  Marina
  4-6-2015

  Hoi Martine , dank je wel voor je reactie, ik heb nog een vraagje, heb bugles naturel gekocht die ook op de lijst staan maar volgens mij zit daar een smaakversterker in die niet vegan is nl dinatriumisonaat, groetjes Marina

  Martine
  4-6-2015

  Hoi Marina, goed opgemerkt. De Bugles moeten er inderdaad af. Deze smaakversterker is niet altijd dierlijk, maar vaak wel. Ik ga ze zo weghalen. Sorry voor de verkeerde informatie...

  Marjan
  7-6-2015

  Hoi, Voor vegan gebak moet je eens kijken bij Heavenly Cupcakes. Ze hebben een site en zitten in Rotterdam. De heerlijkste cupcakes! Maar ook ander vegan gebak. Echt een aanrader!

  Martine
  7-6-2015

  Ja, die ken ik. Super lekkere gebakjes. Er komen gelukkig ook steeds meer van dit soort initiatieven. Deze lijst is meer voor mensen die bij de gewone boodschappen even wat lekkers willen halen ;-)

  Alaidys
  22-6-2015

  Hey, zijn al de apfelstrudels uit diepvries van Aldi en Jumbo echt vegan? En die van de Lidl? Want er zit wel E471 in. Heb je nagevraagd of dat plantaardig is? Ik weet dat je dat van AH wel nagevraagd had toch?

  Martine
  22-6-2015

  Van AH weet ik het inderdaad zeker. Van Jumbo, Aldi en Lidl niet. Maar ik ken geen enkel geval waar bij navraag bleek dat de E471 dierlijk was, dus hoogstwaarschijnlijk is het plantaardig. Als je het echt helemaal zeker wilt weten moet je even een mailtje sturen naar de fabrikant, dan krijg je binnen een paar weken antwoord.

  Alaidys
  23-6-2015

  Okay bedankt ! :D Goh dus E471 is gelukkig vaak plantaardig in de praktijk, fijn :)

  Martine
  23-6-2015

  Ja, dat geldt voor de meeste van die 'twijfel' e-nummers eigenlijk. Alleen met E630-635 maak ik wel eens mee dat het dierlijk is, maar zelfs die blijken best vaak plantaardig te zijn als je het navraagt. Normaal gesproken check ik het wel altijd even bij de fabrikant, voor de zekerheid. Alleen voor die appelstrudels heb ik het dus niet bij álle winkels nagevraagd.

  Sanne
  23-9-2015

  De chio chips.. welke dan? want ik ben nog geen vegan smaak tegen gekomen!

  Martine
  23-9-2015

  Hoi Sanne, onder andere de Bistrello en Space invaders curry ketchup van Chio zijn vegan.

  Imca
  19-11-2015

  Lays Joppie is niet vegan. Er zit botervet in. De ene Oreo is wel vegan, de andere niet. Kijk dus altijd even op de verpakking. Meestal zit de vegan in folie en de niet vegan in een doosje.

  Evy
  25-11-2015

  Hoi Martine, Wat een geweldig goed initiatief. Mijn dochter heeft verschillende ernstige voedselallegie o.a melk en ei. Dit is in ieder geval een mooi begin/basis/lijstje voor ons om te winkelen. Tip: bij de toko heb je verschillende rijstkroepoeks, gemaakt van rijst en tapioca gebakken in zonnebloemolie. Bananenchips.

  Martine
  25-11-2015

  Hoi Evy, fijn dat onze lijst voor jullie ook nuttig is! Ken je onze andere site Gewoon Vegan al? https://gewoonvegan.nl/ Daar staan nog veel meer plantaardige producten op. Let wel op dat producten die veganistisch zijn toch sporen van kruisbesmetting met melk en ei kunnen bevatten. Let daar nog even extra op als je dochter echt heel allergisch is.

  P.
  21-2-2016

  Hoe weet je omdat croky paprika en bolognese vegan zijn? Er staat AROMA, maar hoe weet ik of dit geheel vegan is?

  Martine
  22-2-2016

  Iemand heeft dat ooit nagevraagd bij Croky. Dat is al weer een poos geleden, dus het zou wel weer eens opnieuw nagevraagd kunnen worden.

  Babet
  26-5-2016

  Heel erg bedankt voor deze lijst! Ik kwam even in de knoop met alles. Wat kan ik nou wel eten en wat niet. Heel top dit!

  Martine
  27-5-2016

  Fijn Babet! Kijk ook even op onze andere site gewoonvegan.nl Daar staan nog veel meer producten waarvan ik gecontroleerd heb of ze vegan zijn.

  Sar
  20-8-2016

  De AH kronkels zijn vernieuwd en helaas niet meer vegan :(

  Martine
  22-8-2016

  Ja klopt, erg jammer Sar! Ik moet het hier nog aanpassen. Zometeen even doen.

  Valérie
  24-8-2016

  Pom-bär is ook niet vegan :( http://www.pom-baer.de/snacks/allergiker-und-vegetarier.html

  Martine
  24-8-2016

  Dat overzicht bevat denk ik een foutje. Als je kijkt naar de ingrediënten van Pom-Bär zit er echt helemaal niks bij wat mogelijk onvegan zou kunnen zijn. Ik heb geprobeerd om Pom-Bär hierover te mailen, maar ze reageren niet.

  Sar
  18-9-2016

  Hoi Martine, mocht je iets van ijs aan deze lijst toe willen voegen, dan kunnen naast de vanille en framboos smaken van Swedisch Glace ook de ijshoorntjes van 'Continental Bakeries' erbij. Ik heb deze bij de ah gevonden. Normaal gesproken bevatten ze melkpoeder, maar toen ik het laatste checkte was de melkpoeder verdwenen uit de ingrediëntenlijst. Nu staat er dat het sporen van melk kan bevatten.

  Martine
  19-9-2016

  Hoi Sar, ik heb deze lijst al een tijdje niet geupdate. Ik ga je suggesties erbij zetten. Dankjewel!

  Elke
  15-1-2017

  Hey, Ik vroeg me af of de aardbei balletjes veganistisch/vegetarisch zijn. Als iemand het weet zou ik het graag horen :p

  Martine
  16-1-2017

  Hoi Elke, bedoel je de aardbeiballetjes van Redband? Ik heb even aar de ingrediënten gekeken en zo te zien zijn ze inderdaad vegan. Leuk!

  Patrick
  17-4-2017

  Zijn de borrelnootjes met provençiaalse kruiden ook niet vegan?

  Martine
  19-4-2017

  Hoi Patrick, de provencaalse borrelnootjes van Duyvis zijn inderdaad ook vegan.

  Parna
  11-12-2019

  Hallo de crocky ketchup chips is ook vegan

  Martine
  13-12-2019

  Goeie tip Parna! Ik zal deze lijst binnenkort weer eens updaten.

  Schrijf een reactie