Vegan challenge

door onder Overige
Kenmerken: 

Ga de uitdaging aan!

Ben je geïnteresseerd in veganisme of speel je met de gedachte om veganist te worden? Schrijf je dan in voor de VeganChallenge, een initiatief van Viva las Vega's en de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Wat is het?

In februari daagt de VeganChallenge je uit om een maand lang veganistisch te eten. Goed voor de dieren en het milieu, inspirerend en verrassend voor jezelf! David en ik eten inmiddels volledig veganistisch, en dat bevalt heel goed.

Hoe werkt het?

Als je je inschrijft voor de challenge krijg je mails met tips en je kunt contact zoeken met andere beginnende en ervaren vegans bij jou in de buurt. Als je nog niet goed weet wat je kunt eten als veganist, kun je gebruik maken van de recepten en weekmenu's op de website. De ingrediënten voor deze recepten zijn vrijwel allemaal gewoon in de supermarkt te koop.

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt je inschrijven voor dit avontuur op VeganChallenge.nl. Ook als je niet meedoet met de challenge (bijvoorbeeld omdat je al vegan bent), kun je wel een vlaggetje zetten op de op de kaart met 'vegan buddies', en je kunt berichtjes sturen naar andere vegans en challenge-deelnemers die bij jou in de buurt wonen.

Schrijf een reactie

Vegetus gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.