Doe mee aan de Veggiechallenge!

door onder Overige
Kenmerken: 
Doe mee aan de Veggiechallenge!

Doe jij ook mee?

Morgen begint de eerste ronde van de Veggiechallenge. De meiden van de stichting Viva Las Vega's dagen je uit om een maand lang, in juni óf juli, vaker vegetarisch of veganistisch te gaan eten. Je kunt zelf je doelstelling kiezen, één dag geen vlees tot 7 dagen in de week vegetarisch of veganistisch.

Alles beetjes helpen want, één dag zonder vlees en/of zuivelproducten levert al een behoorlijke besparing op voor het milieu, de dieren zijn je dankbaar en het geeft natuurlijk een signaal af naar je omgeving dat eten ook anders kan. Wie weet bevalt het wel zo goed dat je vanzelf meer wilt! Kijk op Veggiechallenge.nl.

Wij doen ook mee, want voor ons is iedere dag eigenlijk een veggiechallenge. We proberen lekker vaak plantaardig te eten, misschien niet iedere dag bij elke maaltijd, maar ongeveer 90%. Op Vegetus kun je alvast kijken wat wij zoal eten op onze plantaardige dagen.

Als je je inschrijft op de Veggiechallenge website krijg je een mooie nieuwsbrief met tips en kun je al je vragen over vegetarisch en veganistisch eten stellen op het forum. Bovendien maak je kans op leuke prijzen en kun je naar het toffe Viva Las Vega's Festival. Schrijf je dus vandaag nog in!

2 Reacties

Winny op 1-6-2012 - 7:03

Ik doe mee, 7 dagen 100% plantaardig!

Martine op 1-6-2012 - 9:35

Goed hoor! Misschien dat wij de 100% ook nog wel gaan halen :-)

Schrijf een reactie

Vegetus gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.