Workshops en voedingsadvies!

door onder Voedingsadvies
Kenmerken: 
Vegan koken voor grote groepen

Je kunt bij Vegetus nu ook kookworkshops doen en coaching of voedingsadvies krijgen. Kijk voor meer informatie daarvoor in mijn webwinkeltje of bij de tab 'Workshops & Advies' op de menubalk.

Aankomende workshops en evenementen zijn:

- 17 december: Proeverij + presentatie voor PvdD Zaanstreek, aanmelden kan binnenkort.

- 20 januari: workshop Seitan Maken.

- 17 februari: workshop Vegan Kaas Maken.

10-11 maart: kookdemo op Veggieworld.

- Nog veel meer in de nabije toekomst!

Houd de pagina in de gaten.

4 Reacties

Yvonne op 8-8-2017 - 13:37

Dag Martine Ik heb me net ingeschreven voor de kaasworkshop. Ben erg benieuwd Zou ik een schriftelijke bevestiging van Vegetus kunnen krijgen?( voor de belasting) Tot de 26ste! Groet Yvonne

Martine op 8-8-2017 - 13:42

Leuk Yvonne! Als het goed is heb je automatisch een factuur in de mail gekregen (check je spambox). Laat het even weten als dat niet zo is, dan stuur ik hem nog een keer handmatig.

Lana op 1-10-2017 - 19:12

Hoi Martine, superbedankt voor de leuke workshop gisteravond! Ik werkte eerst altijd met die eivervangende poedertjes omdat andere dingen zoals aquafaba steeds niet wilden lukken. Echt fijn om te merken dat het toch echt kan, en dan was het ook nog gewoon leuk om te doen en gezellig! Ik ga zeker je site in de gaten houden voor andere workshops!

Martine op 2-10-2017 - 8:55

Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad Lana! Ik vond het zelf ook heel leuk. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met je ei-creaties.

Schrijf een reactie

Vegetus gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.