Workshops en voedingsadvies!

door onder Voedingsadvies
Kenmerken: 

Je kunt bij Vegetus ook terecht voor voedingsadvies en kookworkshops. Kijk voor meer informatie bij 'voedingsadvies' op de menubalk. Martine is een geregistreerde BGN gewichtsconsulent, dus de kosten kun je vaak terugkrijgen vanuit je aanvullende zorgverzekering, zonder eigen risico.

Vegan koken voor grote groepen

Aankomende workshops en evenementen zijn:

- Do 6 en Vrij 7 februari: lezing op de Gezondheidsbeurs 'Is vegan eten gezond(er)? Achtergrondinformatie en praktische tips'

Nog veel meer in de nabije toekomst! Zie ook mijn Starterskit vegan 'kaas' maken die je kunt bestellen bij Veggiedeli.

Houd de pagina in de gaten.

7 Reacties

Yvonne op 8-8-2017 - 13:37

Dag Martine Ik heb me net ingeschreven voor de kaasworkshop. Ben erg benieuwd Zou ik een schriftelijke bevestiging van Vegetus kunnen krijgen?( voor de belasting) Tot de 26ste! Groet Yvonne

Martine op 8-8-2017 - 13:42

Leuk Yvonne! Als het goed is heb je automatisch een factuur in de mail gekregen (check je spambox). Laat het even weten als dat niet zo is, dan stuur ik hem nog een keer handmatig.

Lana op 1-10-2017 - 19:12

Hoi Martine, superbedankt voor de leuke workshop gisteravond! Ik werkte eerst altijd met die eivervangende poedertjes omdat andere dingen zoals aquafaba steeds niet wilden lukken. Echt fijn om te merken dat het toch echt kan, en dan was het ook nog gewoon leuk om te doen en gezellig! Ik ga zeker je site in de gaten houden voor andere workshops!

Martine op 2-10-2017 - 8:55

Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad Lana! Ik vond het zelf ook heel leuk. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met je ei-creaties.

Valentina op 19-7-2018 - 16:13

Komt er ook nog een kaas workshop toevallig naar Eindhoven? Kon er afgelopen keer niet bij zijn, maar Zeeland is echt even te ver.

Martine op 20-7-2018 - 9:45

Hoi Valentina, leuk dat de geïnteresseerd bent! Het zal enige tijd duren voor ik eventueel weer een kaasworkshop in Eindhoven ga doen. Misschien volgend jaar.

Fryer op 13-11-2018 - 18:09

Leuke workshops! Ik ga eens kijken of ik tijd vrij kan maken :-)

Schrijf een reactie