Voor bedrijven

Aardbeiendessert

Promotie via Vegetus en Gewoon Vegan

Martine van Haperen is een creatieve schrijver en enthousiaste spreker met een nauwgezette instelling. Haar blogs Vegetus.nl en Gewoon Vegan.nl hebben elk ruim 25.000 unieke bezoekers per maand, en rond de 5000 likes op Facebook.

De blogs hebben een grote groep trouwe lezers, maar krijgen ook veel verkeer via Google search. Het publiek – voornamelijk bestaande uit vrouwen – is geïnteresseerd in gezonde voeding én vegan junkfood, bijzondere ingrediënten en vernieuwende kooktechnieken.

Bent u geïnteresseerd in samenwerking? Dat kan op allerlei manieren. Gesponsorde blogs, productreviews, maar ook speciaal voor uw bedrijf ontwikkelde recepten, kookdemo’s of presentaties behoren tot de mogelijkheden.

 


 

Restaurant

Advies voor een plantaardig assortiment

Het aanbieden van plantaardige opties in uw winkel of restaurant heeft veel voordelen. U kunt hiermee in één keer zowel vegetariërs en veganisten als mensen met lactose-intolerante en allergieën bedienen. Deze mensen kiezen vaak waar een gezelschap gaat eten, dus u lokt indirect ook meer allesetende klanten naar uw zaak. Het is bovendien goed voor het milieu.

Wellicht verkoopt u onbewust al producten die plantaardig zijn of die met een kleine aanpassing plantaardig gemaakt kunnen worden. Vegetus helpt u hiermee graag op weg. De stijl van uw bedrijf en uw wensen op het gebied van workflow en kosten-efficiëntie komen hierbij op de eerste plaats.

Martine heeft veel kennis van plantaardige producten, producenten én de bijbehorende consumentengroep. Indien gewenst kan ze u ook helpen om via sociale media ruchtbaarheid te geven aan uw vernieuwde assortiment.

 

Voor meer informatie over de tarieven, voorwaarden en beschikbaarheid kunt u mailen naar contact(at)vegetus.nl.

 

KvK nummer: 67774504

Vegetus gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.