Vegetus slaat de vleugels uit!

16 June 2017 onder Overige
Kenmerken: 
Presentatie VegFest NL

Als je een vertrouwde lezer bent valt het je misschien op dat de menubalk is veranderd. Er is een kopje 'Workshops & Advies' bijgekomen! Ik heb al heel lang de wens om vanuit Vegetus ook workshops, presentaties en voedingscoaching te gaan aanbieden. Nu mijn promotie is afgerond heb ik daar eindelijk tijd voor!

Ik zal ook gewoon recepten blijven posten op het blog-gedeelte van de site, net zoals ik de afgelopen jaren heb gedaan. Daarnaast komen er waarschijnlijk over een poosje ook thema-kookboekjes in e-book en gedrukte vorm die je kunt kopen als je nog meer recepten en extra informatie wilt.

Kookdemo Veggiefair

Ik heb al heel lang een grote interesse voor het gezondheidsaspect van plantaardige voeding. Ik heb me de afgelopen jaren een slag in de rondte gelezen over vitamines en mineralen (zie mijn oude artikeltje over B12), proteïne, suiker, e-nummers en nog veel meer. Daarnaast heb ik de afgelopen tijd een opleiding gedaan, zodat ik mezelf nu BGN gewichtsconsulent mag noemen en mensen professioneel kan begeleiden als zij gezonder willen gaan eten en eventueel afvallen of juist aankomen.

Er staat helaas een hoop onzin en bangmakerij op het internet, zeker over voeding! Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond probeer ik altijd sceptisch te zijn en het kaf van het koren te scheiden. Ik ga in de toekomst misschien ook wat blogs wijden aan controversiële voedingsonderwerpen zoals margarine, kokosolie en smaakversterkers, als jullie dat leuk vinden tenminste.

Kortom, als je zin hebt om eens een workshop of voedingsconsult bij mij te doen, kijk dan onder het kopje 'Workshops & Advies' voor meer informatie. Ik zie je graag komen! Laat als je wilt hieronder in de comments ook even weten wat je van mijn nieuwe plannen vindt.

Update: je kunt je nu ook inschrijven voor losse workshops in mijn nieuwe webwinkel (klik!).

12 Reacties

Astrid op 16-6-2017 - 12:10
Geweldig Martine! Heel veel succes :D
Maika Karremans op 16-6-2017 - 12:13
Wat een geweldige stap! Heel veel plezier en succes! <3
Barbera op 16-6-2017 - 12:16
Supergoed bezig, Martine! Heel veel succes gewenst!
Fleur Touzet op 16-6-2017 - 12:22
Super! Veel succes gewenst.
Jopie op 16-6-2017 - 12:40
Hoi martine, Leuk. Ik ben ook wel erg geinteresseerd in je wetenschappelinke benadering.fijn dat je dat uitzoekt. Lees het graag. Groet jopie.
Marijke Mollema op 16-6-2017 - 14:26
Ik ben er zo ontzettend blij mee! Je kunt het!
Gerjanne op 16-6-2017 - 15:23
Wat een leuk nieuws! Spannend zeg, succes ermee. Kookboeken zijn altijd welkom, kan ik eens een stapel los uitgeprinte recepten van je weggooien. Een boek is handiger 😊
Angelique Herrebrugh op 16-6-2017 - 17:34
Wat ontzettend leuk Martine, heel veel plezier en succes!
Wietske op 16-6-2017 - 20:31
Bij deze alvast ontzettend bedankt voor al je onderzoek en recepten. Ik ga zeker kijken en vind het geweldig dat je weer meer mensen wegwijs kunt maken in een vegan leven.
Sindala op 17-6-2017 - 10:36
Goed bezig Martine! Zou ook heel graag van jou een artikel over margarine zien, er is daar de laatste erg veel over te doen. Ben benieuwd hoe jij daar tegenaan kijkt.
José op 18-6-2017 - 7:53
Wat fijn dat je nu die stap kunt maken. Ik hoop dat het je een hoop energie oplevert en je er veel plezier aan gaat hebben ! Achtergorndartikelen vanuit een wetenschappelijke benadering zijn altijd fijn, vind ik. Want inderdaad, je kunt overal wel voors en tegens over vinden en ik vind het vaak pittig om daar wegwijs uit te worden...
Martine op 18-6-2017 - 11:57
Dankjulliewel voor de reacties allemaal! Ik heb heel veel inspiratie en zin om aan de slag te gaan.

Schrijf een reactie